145/80 R13

Se arată singurul rezultat

 • Categorie

  Tip produs

  Sezon

  Marca

  Dimensiune

  I.I.

  I.V.

  Model

  Profil ramas

  Stoc
  Comanda
  Pret lista Pretul Dvs
 • Anvelope Reconstruite

  145/80 R13

  S560

  Anvelopele Reconstruite dimensiunea 145/80 R13 sunt produse in Romania, fiind rezultatul multilor ani de activitate ai companiei RADBURG CENTER, unic producator national si de top pe plan extern.

  Avand latimea 145mm, raportul dintre latime si inaltime 80%, diametrul interior R13, si indice de viteza Q (max. 160 km/h) si indice de sarcina 75 (387kg/anvelopa), aceste anvelope sunt destinate pentru Turisme, pentru sezonul de Iarna.Rezultatul reconstructiei se concretizeaza in Anvelope Reconstruite de calitate inalta asa cum sunt si anvelopele 145/80 R13 S560, ce pot fi achizitionate mai ieftin decat anvelopele de buget, desi au caracteristicile de anduranta cel putin egale ca ale anvelopelor noi de calitate medie.

  Cum realizam acest lucru?
  Raspunsul consta in angajamentul pentru calitate pe care noi ni l-am insusit si care se regaseste în fiecare anvelopa produsa. In consecinta, va putem pune la dispozitie aceste anvelope de calitate la un pret extrem de bun deoarece:

  – materialele folosite la realizarea anvelopelor sunt de cea mai buna calitate, materiale utilizate de catre producatorii de top la nivel mondial;
  – utilizam o tehnologie care ne da posibilitatea obtinerii performantelor celor mai înalte în materie de calitate;
  – specialistii nostri au o experienta semnificativa în aceasta industrie.

  RADBURG CENTER produce si comercializeaza anvelope reconstruite, resapate, noi si second-hand, acoperind o gama mare de dimensiuni si modele, oferta noastra regasindu-se in cadrul magazinelor noastre online.

  In plus, beneficiati de transport gratuit indiferent de numarul de anvelope comandate. Livrarea se face in 24-72h, oriunde in tara, in limita stocului disponibil.

  Pentru a beneficia de 3 ani garantie, Anvelopa Reconstruita 145/80 R13, model S560 este destinata exclusiv pentru Turisme, strict pentru sezonul Iarna. Pentru siguranta dumneavoastra, respectati indicii de viteza Q(max. 160 km/h) si sarcina 75(387kg/anvelopa) marcati pe anvelopa. Montajul anvelopelor va trebui sa fie efectuat in vulcanizari sau service-uri autorizate.

  Login pentru pret